Vliegtickets Parijs
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf € 62,-
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Vlieg voordelig naar Parijs!

Als je naar Parijs gaat dan kun je er voor kiezen om met het vliegtuig naar Parijs te gaan. De tickets zijn niet erg duur en je zit heerlijk comfortabel. Als je met de auto naar Parijs gaat dan ben je erg lang onderweg. Als je een lange rit in de auto hebt gemaakt zul je er vermoeid aankomen, als je er voor kiest om te vliegen dan heb je hier geen last van.

Duur van een vliegreis naar Parijs

Als je naar Parijs vliegt dan ben je nog geen uur onderweg en dat is natuurlijk een erg groot voordeel. Als je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Parijs vliegt dan ben je ongeveer een half uur met het vliegtuig onderweg. Dat is een groot verschil wanneer je bijvoorbeeld met de auto naar Parijs gaat. Een vliegtuig is niet alleen snel, maar het biedt je nog veel meer voordelen. Zo reis je comfortabel en zonder zorgen. Ook kun je tijdens de vlucht een film bekijken en kun je eten en drinken bestellen. Je komt dus niets te kort als je gaat vliegen.

Vliegen naar Parijs is ideaal

Vliegen naar Parijs is dus ideaal, wel moet je uiteraard vliegtickets bestellen. Dit kun je doen via internet, daar kun je tal van organisaties vinden die vliegtickets naar Parijs aanbieden. Als je even goed zoekt dan kun je voor een goede prijs naar Parijs. Uiteraard kun je ook even langs een reisbureau gaan, echter kost je dit enige tijd. Het is dus handiger om je vliegtickets via internet te bestellen. Vaak kun je dan de tickets thuis al uitprinten en meenemen naar het vliegveld. Eenmaal op het vliegveld kun je inchecken, je reis naar Parijs kan dan beginnen. Dit is bijvoorbeeld bij KLM het geval, een betrouwbare aanbieder voor vliegtickets naar Parijs. Als je een comfortabele reis wilt, die niet te lang duurt, dan doe je er goed aan om met het vliegtuig naar Parijs te gaan. Je bent niet lang onderweg en je zult de reis als zeer comfortabel aanvaarden. Voor weinig geld kun je al aan vliegtickets komen en dat is natuurlijk een groot voordeel.

Vergelijk hier alle vliegtickets naar Parijs


Vliegtickets top 3

informatie

Waarom met het vliegtuig naar Parijs?

  • Binnen 45 minuten ben je op het vliegveld van Parijs
  • Vlieg met een goedkope vliegmaatschappij zoals  Easyjet, Ryanair of Transavia
  • Voordelig vliegen naar Parijs!

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...