Busreis Parijs
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf € 29,99
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Ontdek Parijs met de bus!

Elk jaar reizen er veel mensen naar Parijs. In Parijs kun je immers gezellig je tijd doorbrengen, Parijs staat immers bekend om de vele bezienswaardigheden. Er zijn verschillende manieren om naar Parijs te gaan. Als je van plan bent om naar Parijs te gaan dan kun je er voor kiezen om een busreis naar Parijs te boeken. Een busreis is erg goedkoop en het grote voordeel is dat je naar je bestemming wordt gebracht. Je hoeft je dus nergens druk over te maken en je hoeft zelf niet te rijden. Dit is vaak een hele prettige ervaring, want uren achter het stuur zitten gaat je niet in de koude kleren zitten. In de bus kun je lekker zitten en genieten van het uitzicht dat je hebt vanuit de bus.

Hoelang duurt een busreis naar Parijs?

Het is afhankelijk van de vertrekplaats, maar een busreis naar Parijs zal ongeveer 6 tot 8 uur duren. Ook is het natuurlijk afwachten hoe druk het is op de weg. Als je tussenstops maakt om bijvoorbeeld steden aan te doen dan duurt een busreis uiteraard langer. Maar dan kun je ondertussen wel even de benen strekken wat natuurlijk erg prettig is. Je bent dus voor een lage prijs al snel in Parijs, een busreis is dus een echte aanrader.

Voor stedentrips is een busreis de beste optie

Als je op vakantie gaat of je gaat een stedentrip maken dan is een busreis een goede optie. Je kunt op internet zoeken naar een geschikte busreis, maar je kunt ook even langs een reisorganisatie gaan die busreizen organiseert. Zo ben je direct op de hoogte van alle informatie over een busreis. Als je dus naar Parijs gaat dan doe je er goed aan om met een busreis te gaan, tijdens de busreis leer je dan weer allemaal nieuwe mensen kennen. Veel mensen denken dat een busreis voor ouderen is, maar dit is niet waar. Je kunt ook prima als jongere met een busreis mee, ook voor een gezin is een busreis naar Parijs geschikt!

Vergelijk hier alle aanbieders met busreizen naar Parijs


Busreizen top 5

informatie

Waarom met de bus naar Parijs?

  • Geniet van het comfort van de steeds modernere touringcars
  • De goedkoopste manier voor een weekendje of stedentrip naar Parijs!
  • Dagtochten en meerdaagse busreizen inclusief hotel
  • Keuze uit vele opstapplaatsen

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...