GaSamen.nl

Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Ben je van plan Parijs te bezoeken deze zomer. Dan mag je zeker het aanbod van GaSamen.nl niet missen. GaSamen.nl is de specialist op het gebied van stedentrips. Zeer gevarieerde reizen tegen scherpe prijzen. Snel en veilig online te boeken, nu zonder reserveringskosten. Kijk en vergelijk, maak je keuze en geniet deze zomer nog van een fijne vakantie in Parijs.

Verschillende mogelijkheden
Je kunt je verblijf bij GaSamen.nl net zo inrichten als je wilt want er zijn wel 38 verschillende trips naar Parijs. Zo kan je ervoor kiezen te reizen via een comfortabele busreis met Nederlandse reisleiding, inclusief hotel. Misschien ga je liever met het vliegtuig, of supersnel met de Thalys, dat kan natuurlijk ook.
Het behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden om met de eigen auto naar Parijs te gaan en je appartement of hotel bij GaSamen.nl te boeken. Graag romantiek en plezier; combineer Parijs met een dagje Disneyland Paris. Ga naar GaSamen.nl en maak gebruik van de zeer voordelige aanbiedingen en boek de reis die het best bij je past.

informatie

Waarom GaSamen.nl?

  • Goedkope stedentrips
  • Keuze uit vlieg en treinreizen
  • Diverse accommodaties

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...