Expedia

Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Expedia biedt je de mogelijkheid om je eigen wereldreis helemaal op maat en wens samen te stellen. Van een vliegticket naar een verre bestemming, goed geregelde autohuur tijdens een weekendje tot een hotel of andere accommodatie. Regelmatig kun je gebruik maken van scherp geprijsde aanbiedingen.

De ideale reis naar Parijs

Kies en vergelijk verschillende wijken met elkaar en ontdek waar in Parijs zich het ideale hotel voor je verblijf in de Franse hoofdstad bevindt. Parijs heeft voor iedereen wat wils te bieden en klassieke bouwstijlen worden fraai gecombineerd met moderne wijken als bijvoorbeeld La Defense. In het centrum van de stad wandel je van de Eiffeltoren naar Arc de Triomphe en met het openbaar vervoer bezoek je hoogtepunten als Place de la Bastille en de indrukwekkende begraafplaats Père Lachaise.

Genieten van het goede leven

Parijs heeft veel artistieke talenten voortgebracht. Denk aan namen als Édith Piaf, Coco Chanel en Claude Monet. Verspreid door de stad zijn er tal van galeries, musea, tentoonstellingsruimtes, theaters en andere podia waar je kennismaakt met het leven in Parijs. Bezoek een wijnbar en proef van heerlijke wijnen met bijpassende gerechten. Ook dat is wat een bezoek aan Parijs de moeite waard maakt.

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...