Goedkoop naar Disneyland

Goedkoop naar Disneyland

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
prijs al vanaf €49,-
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Een magisch weekendje Disneyland

Net buiten Parijs ligt het uitje voor het hele gezin: Disneyland Parijs! Dit bekendste pretpark van Europa biedt u en uw gezin meerdere dagen van plezier. In dit park spelen magie en sprookjes de hoofdrol. De vijf themalanden zijn gevuld met shows, parades en verschillende attracties: ontdek het wilde westen in Frontierland, beleef avonturen in Adventureland, zie de toekomst in Discoveryland, proef de sprookjesachtige sferen in Fantasyland en wandel over de Main Street USA. Daarnaast maakt u in Disneyland een reis door de ruimte en tijd, kunt u kijken naar de zwaardvechtende piraten, kunt u de prachtige lichtshows en het vuurwerk bewonderen en kunt u op de foto gaan met de grootste Disneyhelden, zoals Goofy, Dombo, Donald Duck en Aladdin. Blaas met het hele gezin de magie in Disneyland tot leven!

Vergelijk alle weekendjes naar Disney


Disneyland - Informatie

algemeen

Attracties

Dit magische park heeft voor attracties voor jong en oud. Voor de kleintjes is er onder andere een doolhof, een treintje en een carrousel. Voor de oudere bezoekers zijn er ook veel attracties. Wie van spanning e n sensatie houdt, kan terecht in de spannende attracties en achtbanen. Ben je helemaal niet zo’n held? Er zijn ook veel rustige attracties in het park. Daarnaast zijn er veel shows en parades die bekeken kunnen worden.

auto

Vervoer

Er zijn meerdere manieren waarop u Disneyland kunt bereiken. U kunt er natuurlijk zelf met de auto heenrijden; de hotels en het park beschikken over voldoende parkeergelegenheden. U kunt ook naar Disneyland Parijs vliegen. Vanaf de luchthaven Paris Charles de Gaulle bent u zo in het park en vanaf deze luchthaven gaat er een shuttlebus naar het park. Disneyland Parijs is ook te bezoeken met de trein. Vanaf Nederland kunt u met de Thalys naar het centrum van Parijs reizen en vanaf daar kunt u verder met de trein naar het park.

hotels

Hotels

Als u wilt overnachten in Disneyland, kunt u kiezen uit meerdere hotels. Er zijn in de directe omgeving van het park maar liefst zeven hotels. Elk hotel beschikt over een thema: zo is er een hotel volledig in wildweststijl en is er een hotel die je doet denken alsof je in een Amerikaans Nationaal Park zit. De hotels beschikken over diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een bar en een lobby. Bovendien zijn de kamers van alle gemakken voorzien. Daarnaast beschikt een aantal hotels ook over zwembad, sauna en tennisbaan.

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...