Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

frankrijk
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Besparen op jouw vliegtickets naar Parijs

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wordt veelal gekozen tijdens zakenreizen. Maar ook voor een leuk weekendje weg is dit ook uitermate geschikt. Je kunt op diverse manieren bij Schiphol geraken al zijn de meest gekozen opties het nemen van de trein, taxi of het parkeren van de auto bij Schiphol. Zeker met een klein gezelschap is een taxi erg duur en ook een treinticket vanaf bijvoorbeeld Eindhoven kost €39,60 voor een retourtje. Het parkeren van de auto is de laatste jaren juist veel goedkoper geworden en je geniet hier van een zeer flexibele service. Alle Parkings die u vindt op de handige website van Vliegen en Parkeren bieden een 24-uurs service aan.

Goedkoop uw auto parkeren bij Schiphol

De laatste jaren zijn de parkeertarieven die gerekend worden door Schiphol zelf (Schiphol Smart Parking) sterk gedaald. Dit komt door het toenemende aantal parkeeropties rondom Schiphol. Zo kunt u lang parkeren Schiphol reserveren voor €38! U parkeert dan 8 dagen lang en dit is dan inclusief haal- en brengservice naar Schiphol. U bent dan tevens minimaal €11,50 goedkoper uit dan parkeren bij Schiphol zelf. Zeker in de zomervakanties reizen de parkeertarieven van Schiphol Smart Parking de pan uit. Deze kunnen oplopen tot €89,50 voor dezelfde periode. Goedkoop parkeren Schiphol doet u via deze link. U maakt dan via Vliegen en Parkeren een vergelijking en u ziet direct wat het u kost!

Welke parkeerservices worden er aangeboden?

Er zijn twee hoofdvormen, ten weten: shuttle parkeren (gewoon lang parkeren Schiphol) en valet parking. Bij valet parking geeft u uw auto bij de vertrekhal aan de chauffeur en hij of zij zal deze dan naar de parkeerlocatie rijden. Bij terugkomst staat de auto dan weer klaar bij de afgesproken plek en kunt u direct uw reis vervolgen!

Parijs top 5


Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...