Trein naar Parijs
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf € 35,-
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Een comfortabele treinreis naar Parijs

Het kan gebeuren dat je naar Parijs moet reizen. Voor een zakenreis of misschien ga je wel op vakantie naar deze prachtige stad. Je kunt er dan voor kiezen om met de auto of met het vliegtuig te gaan. Met de auto ben je vaak erg lang onderweg en het vliegtuig kost in de meeste gevallen veel geld. Een handige manier is om dan met de trein te reizen.

Reisduur trein

Een groot voordeel van het reizen met de trein is dat je erg kort onderweg bent. Je bent zo’n drie uur kwijt aan het reizen en dat is natuurlijk een stuk minder in vergelijking met de auto. In de trein kun je lekker zitten, vaak heb je een bank helemaal voor je alleen. Je hebt een tafeltje waar je allerlei dingen kunt uitstallen. Zo kun je even wat eten of drinken of een boek lezen. Maar als je voor een zakenreis naar Parijs gaat dan kun je ook heel goed een laptop of een tablet meenemen in de trein. Je kunt dan nog allerlei zaken regelen die van belang zijn.

Voor een comfortabele reis

Als je vanwege een vakantie met de trein gaat dan kun je je bagage opslaan in de ruimte boven je. Zo heb je dus niet te maken met een volle auto. Als je met een auto gaat dan kom je vaak vermoeid aan, dit is zeker het geval als je zelf moet rijden. Je bent dan immers lang onderweg, als je met de trein naar Parijs gaat heb je hier geen last van. Je hoeft zelf niet te rijden en de reis zal een stuk korter zijn. Je bent dan ongeveer drie uur onderweg en je kunt genieten van een comfortabele zitplaats. Als je benen wat stijfjes beginnen te raken dan kun je even een stukje lopen, om je benen te strekken. Met de trein naar Parijs kun je dus alleen doen, maar ook als je met het gezin bent dan is dit een geschikte optie. Iedereen zal erg blij zijn met de korte reistijd en je reist ook nog eens erg comfortabel!

Vergelijk hier alle aanbieders met treinreizen naar Parijs


Treinreizen top 3

informatie

Waarom met de trein naar Parijs?

  • Geniet van een comfortabele zitplaats in de Thalys
  • Reistijd duurt ca. 3 uur met aankomst in hartje Parijs
  • Geen reserveringskosten!

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...