De Jong Intra

Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

De veelzijdige reisorganisatie De Jong Intra is al meer dan 40 jaar een specialist als het aankomt op het vertrouwt verzorgen van diverse reizen. Als reiziger kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op de medewerkers van De Jong Intra en je reist volgens een prima prijs-kwaliteitverhouding. Parijs is al jaren één van de topbestemmingen in het De Jong Intra programma.

Bezoek Parijs met bus, trein, vliegtuig of eigen vervoer
Reis naar de Franse Lichtstad met het vliegtuig, de Thalys, je eigen auto of ga mee op een begeleide busreis. Maak je keuze uit het ruime aanbod hotels en gezellige stadsappartementen waarbij je de mogelijkheid hebt om een eenvoudig 2-sterrenhotel te kiezen of je eens lekker te laten verwennen in een comfortabel 4-sterrenhotel. Indien je in Parijs een voorstelling wilt bijwonen van de nog altijd swingende Moulin Rouge of een boottocht over de Seine maken met een Bateau Mouche dan kun je deze vooraf bij De Jong Intra reserveren.

Onbezorgd genieten
Voor zowel een romantisch weekendje Parijs als een avontuurlijk bezoek aan Disneyland Paris met het hele gezin is De Jong Intra je graag van dienst. Het enige wat je zelf doet is onbezorgd genieten.

informatie

Waarom De Jong Intra?

  • Vele top bestemmingen
  • Voordelige bus,vlieg en treinreizen
  • Ruim aanbod in hotels

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...