Tips over het uitgaan in Parijs

algemeen
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Parijs is een geweldige stad om uit te gaan. Er zijn veel barretjes, discotheken, theaters en nachtclubs, waar u de hele nacht kunt doorbrengen. Daarnaast staat Parijs ook nog eens bekend om haar geweldige nachtleven. Wilt u een avond doorbrengen in een typisch Parijs Café, een nacht doorhalen in een fantastische club of een avond vermaak tijdens een dinershow? In Parijs kan het allemaal! Weet u nog niet waar u heen wilt gaan? Hieronder vindt u vijf uitgaansgelegenheden voor een onvergetelijke avond uit!

Tip 1: Wanderlust
Aan de rand van de Seine zit de rooftopbar Wanderlust. Tijdens de lente- en zomermaanden kunt u hier genieten van een drankje en een dansje. Wanderlust heeft ook nog iets unieks: vanaf de bar heeft u een geweldig uitzicht over de Seine. Daarnaast zijn er regelmatig live optredens van bekende dj’ en kunnen er workshops bijgewoond worden. Het is ook mogelijk om een film te kijken of mee te doen met pilates of yoga.

Tip 2: De club Badaboum
Vroeger was er in dit gebouw een concerthal, maar tegenwoordig is het een walhalla voor mensen die van concerten en live optredens houden. In deze club is het mogelijk om elke avond te dansen op gezellige muziek. Ontspannen met een mixdrankje kan in de cocktailbar.

Tip 3: De wijk Bastille
In de straten rondom de Bastille zitten veel gezellige uitgaansgelegenheden. Deze uitgaansgelegen worden veelal bezocht door studenten. Daarnaast kunt u in deze wijk uren dwalen door de sfeervolle straatjes met restaurants en cafés.

Tip 4: De Nachtclub Au Lapin Agile
Dit is een bekende nachtclub waar veel bekende kunstenaars elkaar ontmoeten. Dit theater is het bezoeken waard als u een keer de authentieke Franse sfeer wilt proeven.

Tip 5 Procope en Café de Flore
Parijs heeft ook veel mogelijkheden voor wie niet wilt feesten. Op elke hoek van de straat zit wel een typisch Frans café. Procope is een van de oudste cafés van Parijs. Beroemdheden als Thomas Jefferson en Benjamin Franklink hebben hier wat gedronken. Een ander interessant café is Café de Flore. Veel bekenden filosofen en schrijvers hebben de weg naar dit café gevonden.

Parijs top 5


Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...