Oad Reizen

Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Oad Reizen biedt je geheel verzorgde (bus)reizen en is onder meer aangesloten bij het SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds. Je boekt je reis met een zeker gevoel en vertrekt met de bus, trein of eigen auto naar Parijs.

Genieten in de Franse hoofdstad
Reis met een Oad bus naar Parijs en wandel samen met je geliefde hand-in-hand over de Champs Élysées en geniet van het uitzicht bovenop de Eiffeltoren. Parijs is een stad die je beleeft in elk opzicht, geuren, kleuren, smaken en een rijke historie. Bezoek bij Île de la Cité de indrukwekkende Notre Dame en ga ’s avonds naar het Quartier Latin voor een goed glas wijn en een geanimeerd gesprek met bohemiens, artiesten, kunstenaars en studenten.

Comfortabele accommodaties
Oad Reizen heeft een gevarieerd aanbod hotels en appartementen in Parijs. Maak je keuze voor een romantisch hotel aan de oevers van de Seine of verblijf je liever op wandelafstand van het Louvre? Bijna niets is onmogelijk. De moderne touringcars van Oad beschikken over wifi zodat je onderweg alvast alle bezienswaardigheden kunt opzoeken die je in de stad wilt zien.

informatie

Waarom Oad Reizen?

  • Voordelige bus vakanties
  • Leuke stedentrips naar o.a. Berlijn, Krakau en Parijs
  • Diverse themareizen

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...