NS International

Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

NS International is een gedegen organisatie die we nog kennen onder de naam NS Hispeed. Met de trein zijn meer dan 3300 Europese bestemmingen bereikbaar, waarvan Parijs één van de meest populaire is.

Logisch, want met NS International is de stad door middel van de Thalys snel en comfortabel te bereiken. Met de gekende voordelen, zoals gerieflijke zitplaatsen en aankomst in Parijs (Gare du Nord) zelf. Voordeel is ook dat tickets vanaf ieder station in Nederland boekbaar zijn.

Ideale vertrektijden

De Thalys vertrekt liefst negen keer per dag vanuit Amsterdam en snelt via Schiphol en Rotterdam in iets meer dan drie uur richting Parijs. De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de wensen (zoals eerste of tweede klasse), maar voor nog geen veertig euro kun je al in de Franse hoofdstad zitten. Wie vroeg boekt en ook nog graag in de avonduren reist, is zeker voordelig uit. Bij online reserveren zijn er trouwens geen reserveringskosten en met een e-ticket wordt het reizen nog eenvoudiger, want in- en uitchecken is dan overbodig.

Nog comfortabeler

Omdat de Thalys goedkoop is, is een upgrade naar de eerste klasse zeker een optie. Catering, stoelen met meer comfort en gratis wifi zijn pluspunten die de reis veraangenamen. Bovendien kan dan bij het personeel reeds een taxi worden gereserveerd en is er voor vertrek een gratis drankje in de lounge van NS International.

informatie

Waarom NS International?

  • Goedkope treintickets
  • Snel op de plaats van bestemming
  • Ideale vertrektijden

Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...