Met Ouibus goedkoop naar Parijs

frankrijk
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Wie had het ooit gedacht: goedkoop Parijs bezoeken. Maar vanaf nu is het mogelijk! Met de Ouibus zit u al vanaf 9 euro enkele reis in Parijs. Nu denkt u vast dat daar een addertje onder het gras zit. Echter, dit is niet zo. Echt alles is bij die 9 euro inbegrepen.

Ouibus is een nieuw concept waardoor u overal naartoe kunt reizen tegen betaalbare tarieven. Ouibus is van het Franse spoorwegbedrijf SNCF en biedt busreizen aan over lange afstanden. De Ouibus moet ervoor zorgen dat de Franse steden met Europa verbonden worden.  Ouibus staat niet alleen goedkoop, maar staat ook voor kwaliteit. De Ouibus wil namelijk de verwachtingen van de klanten overtreffen en de reiservaring naar een nieuw niveau tillen.

Comfortabel op reis

Reizen met de bus wordt over het algemeen niet als comfortabel ervaren. Als u reist met een Ouibus dan kunt u ervanuit gaan dat u wel comfortabel reist! De zitplaatsen in de bussen zijn voorzien van verschillende zitplaatsinstellingen. Elke plek is daarnaast ook uitgerust met een regelbare voetsteun, ventilatie, plankje en een leeslamp. Bovendien heeft u gratis WiFi in de bus en kunt u zelf uw zitplaats kiezen. Tijdens u reis heeft u één centraal aanspreekpunt: de kapitein. Deze kunt aanspreken in het Engels en Frans.

 Voor dat u vertrekt

De Ouibus zorgt er niet alleen voor dat uw reis naar Parijs comfortabel is, maar ook dat de reis gemakkelijk van start gaat. De Ouibus vertrekt vanaf Amsterdam Sloterdijk en Rotterdam Centraal. De opstapplekken zitten niet op het station zelf, maar liggen op het plein voor het station. Binnen enkele minuten lopen komt u aan op de opstapplek. Bijkomend voordeel: u hoeft uw ticket niet te printen; het ticket op de app laten zien, is voldoende.

Parijs top 5


Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...