Een onvergetelijk portret of karikatuur in Parijs laten maken

frankrijk
Wij vergelijken
parijs reisorganisaties

Een prachtig aandenken aan Parijs

Heeft u iemand die u graag wilt verrassen? Wilt u een aandenken laten maken van uw trip naar Parijs? Een portret of karikatuur is daar uiterst geschikt voor! In Parijs kunt u op meerdere plekken in de stad een karikatuur of portret laten maken. Wij raden u aan om een portrettekening of een karikatuur te laten maken op Place du Tetre.

Place du Tetre oftewel ‘heuvelplein’ is een beroemd pleintje waar veel kunstenaars, silhouetknippers, schilders en portrettekenaars aan het werk zijn. Place du Tetre is bekend geworden, omdat er veel vroeger veel beroemde kunstenaars werkten. De beroemde kunstenaars werken er niet meer, maar er werken nog steeds veel getalenteerde kunstenaars.

Waar ligt het plein?
Place du Tetre ligt in de Parijse wijk Montmartre op loopafstand van de basiliek Sacré-Cœur. Met metro 2 of metro 12 kunt u gemakkelijk bij het plein komen. U kunt uitstappen bij station Anvers (metro 2) of station Jules Joffrin (metro 12). Vanaf deze stations moet u wel nog enkele meters lopen. Omdat het een vermoeiende route is, rijdt er ook de Montmatrobus. Deze vertrekt vanaf station Abbesses en Jules Joffrin en brengt je direct naar Place du Tetre. Alternatieve manier: u kunt ook uitstappen bij station Abbesses (metro 12) en vervolgens de kabeltrein Funiculaire nemen.

Kosten
De prijzen voor de karikaturen en portretten verschillen per kunstenaar. De prijzen staan vaak op een bord aangegeven. Het is ook mogelijk om te onderhandelen: dit kan u nog weleens een leuk én betaalbaar karikatuur of portret opleveren. Wel is verstandig om vooraf te onderhandelen en een prijsafspraak te maken; er zijn al veel toeristen weggegaan met een portret die ze achteraf te duur vinden.

Parijs top 5


Parijs tips & aanbiedingen

Een goede start van jouw weekendje weg naar Parijs

Op onze site vind je een hoop tips voor een voordelige trip naar Parijs. We vertellen je graag alles over de bezienswaardigheden maar ook het vervoer naar de st...

vliegtuig

Vliegen naar Parijs vanaf Schiphol

Een vliegticket boeken naar Parijs houdt in dat je land op vliegveld Parijs (Orly). Vanaf Schiphol bedraagt de reistijd circa 1:20. Het reizen per vliegtuig wor...